Villanyszerelő gyorsszerviz

Villanyszerelő gyorsszerviz

  • Nincs áram a lakásában?
  • Kiment a biztosíték és nem tudja visszakapcsolni?
  • Égett szagot érez?
  • Hunyorognak a lámpák? 

Ne késlekedjen, hívjon most! A villanyszerelő gyorsszerviz azonnal hívható telefonszáma: +36(70) 674 0385

A gyors megoldás igen ritka, az Elektrodirekt azonnal megoldja.

Egy meglazult, elöregedett elektromos kötés könnyen tönkreteheti elektromos eszközeit, ráadásul tűz és balesetveszélyes állapotot is előidézhet! 
Lakása, irodája villanyszerelési problémáját 2-5 órán belül orvosoljuk. 
Ön akár magánszemélyként, akár a társasház közös képviselőjeként keres villanyszerelőt, az Elektrodirekt kimagasló teljesítményt nyújtó villanyszerelő szakembereiben korrekt partnerre talál. 

Akár lakásán belül, akár a társasház közös területén, vagy a villanyóránál van a villanyszerelési probléma, a hibát azonnal javítani tudjuk. 
Az ELMŰ által regisztrált és kvalifikált villanyszerelő munkatársaink a villanyóra plombáinak eltávolítását is elvégezhetik, így nem kell másik szakembert hívnia, elég az Elektrodirektet.

A villanyszerelés területén komplex megoldást nyújtunk, legyen szó a legapróbb elektromos hiba javításáról, az ipari és lakossági vezérlések tervezésén keresztül egészen a családi házak, lakások erős és gyengeáramú hálózatának kiépítéséig.

Az Elektrodirektnél fontosnak tartjuk az Ön nyugalmát, így bátran hívhat minket, ha villanyszerelő gyorsszervizre, sürgősen villanyszerelőre van szüksége Budapesten. Minden részletre odafigyelünk, a rendelés felvételétől kezdve egészen a munka elvégzéséig.

Minden, cégünk által elvégzett munkára és a beépített anyagokra 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Az átlátható, fix árlistánk garantálja, hogy ügyfeleinket semmiképp nem érheti kellemetlen meglepetés.

  • Villanyszerelő gyorsszerviz díj az első órában: 30.000 Ft.
  • Minden további órában: 20.000 Ft. 
  • A következő óra első 10 percét nem számoljuk fel. 
  • Parkolási költséget és kiszállási díjat nem számolunk fel.

Nincsenek rejtett költségek! 

A gyorsszervizelési munkák anyagköltsége általában a 3.000 Ft-ot sem éri el.

Telefonos egyeztetést követően 2-5 órán belül a helyszínre érkezik villanyszerelő munkatársunk, Budapest bármely kerületében.
A gyorsszervizelési munkák az esetek 90%-ában 1 órán belül elvégezhetőek, tehát optimális esetben csak az első óradíjat fizettetjük ki ügyfeleinkkel.

Az elvégzett hibakeresési és javítási munkát, valamint a beépített villanyszerelési anyagokat a garanciaidő feltüntetésével munkalappal igazoljuk, ezzel is biztosítva ügyfeleink biztonságát és cégünk megbízhatóságát.

Ne késlekedjen, hívja az Elektrodirektet most!

Hívj minket!
FEL