Villanyszerelés Budapesten

Villanyszerelés Budapesten

Az Elektrodirekt villanyszerelő csapata lépést tart mindazokkal az elvárásokkal és követelményekkel, amik a villamos energia korszerű felhasználásával kapcsolatos villanyszerelő feladatokat jellemzik.

Kis létszámú csapatunkkal a villanyszerelést minden esetben magas színvonalú szolgáltatás keretében végezzük
Az Elektrodirekt saját etikai kódexének alappillérei:

  • gyorsan és pontosan
  • rutinosan és szakszerűen
  • nívósan és megfizethető áron

Rugalmasan, megrendelőink igényeinek maradéktalanul eleget téve végezzük villanyszerelési feladatainkat. Plusz szolgáltatásokkal, valamint folyamatos akciókkal, árainkat alacsonyan tartva, mégis minőségi munkát végezve bizonyítjuk ügyfélközpontúságunkat.

Ön az első az Elektrodirektnél!

A villanyszerelés történjen Budapest belvárosában,fővárosunk peremkerületeiben, vagy a közeli településeken, az Elektrodirekt igyekszik a lehető leggyorsabban az ügyfelek rendelkezésére állni.

Villanyszerelő Budapesten annyi, mint égen a csillag. A választás nem könnyű, hiszen egyértelmű: otthonunk, családunk biztonsága függ attól, mennyire képzett a villanyszerelő mester, ezért fontos, hogy felelősségteljes szakembert találjunk.

Jogos elvárás a villanyszerelés megfizethető, jutányos díja.

Amennyiben kedves ügyfelünk több villanyszerelő cégnél informálódik, hogy mennyibe kerül a villanyszerelés Budapesten, a széles árintervallum miatt alaposan meg fog lepődni. Érdemes körbenézni, de nagyon fontos, hogy ne csak az árérzékenységre, hanem a minőségre is nagy hangsúlyt fektessen!

A villanyszerelő szolgáltatás túl alacsony ára pontosan annyira gyanús, mint lakás, vagy autó vásárlás esetében és rendszerint a minőség rovására megy.
A villanyszerelés nem játék, egy nem megfelelően kivitelezett szerelés esetén tűz és balesetveszély közvetlen forrása lehet!

Ajánlatos ezen kívül az olyan részletekre is figyelni, mint kiszállási díj Budapesten, parkolási költség, anyagbeszerzés, üzemanyagköltség, ezen felül a gyorsaság, valamint a referenciák.
Ha Ön megtisztel bennünket bizalmával és választása ránk esik, látni, tapasztalni fogja, hogy az Elektrodirekt minden elvárt kritériumnak megfelel: jó választás.

Mindannyian tudjuk, nyugalmunk egynesesen arányos azzal, hogy korszerű és szakszerű villamoshálózat, kifogástalanul működő elektromos eszközök álljanak rendelkezésünkre környezetünkben.

Tartsa észben: villanyszerelés Budapesten = Elektrodirekt!

Hívj minket!
FEL