Lámpatest, kapcsoló, konnektor felszerelés

Lámpatest, kapcsoló, konnektor felszerelés

Otthonában kapcsoló, konnektor, lámpa, vagy csillár felszerelésére, cseréjére van szükség? Nem világít az antik csillár? Tönkrement a kapcsoló? Nincs áram a konnektorban?

Akár a legkisebb elektromos problémával is keressen minket bátran, az Elektrodirekt kitűnő villanyszerelő szakemberei segítenek Önnek Budapest összes kerületében.
Cégünk a villanyszerelés ezen területén is fontosnak tartja, hogy akár egyetlen lámpa, dugalj, kapcsoló, vagy csillár felszerelését, javítását is a megfelelő szakemberre bízhassa.

Ha tönkrement a kapcsoló, vagy időszerűvé vált a divatjamúlt lámpa, konnektor, vagy  csillár cseréje, a legbiztonságosabb az, ha villanyszerelő szakember végzi a feladatot. 
Az Elektrodirektnél rövid határidővel precíz, megbízható munkát végzünk, ügyelve a falak épségére és a festés tisztaságára.

A szerelvények típusának beazonosítását követően beszerezzük Önnek a szükséges kapcsolókat, konnektorokat, tv, telefon, internetcsatlakozókat és a különböző elektromos eszközöket, hogy ezzel is levegyük a terhet az Ön válláról és a lakásfelújítás egyéb területeire tudjon összpontosítani.
Forgalmazóinknál kiharcolt partneri kedvezményekkel az esetek nagy részében kedvezőbb áron tudjuk beszerezni a szerelvényeket mint a magánszemélyek, így akár 5-25 %-ot is meg tud takarítani a kapcsolók, konnektorok költségén.

Készre vágjuk lakását

Amennyiben Ön cégünket választja elektromos szerelvényeinek felszereléséhez, nem kell másik szakembert hívnia, ha polcokat, képeket, karnisokat, esetleg festményeket szeretne felszereltetni otthonában.
Az Elektrodirekt készre vágja lakását!

Legyen az egyetlen karnis vagy polc, de akár egyetlen furat a szép, új dísztányérnak vagy virágtartónak a panellakás konyhájában, mi ezt is megoldjuk.

Kizárólag professzionális gépeket használunk, ügyelve a tisztaságra, minden esetben megrendelőink igényeit szem előtt tartva, maximalistaként tekintünk a legkisebb feladatokra is.

Munkánkról (a felhasznált anyagokról, munkadíjról, garanciáról) munkalapot adunk, ezzel is alátámasztva ügyfeleink biztonságát és cégünk megbízhatóságát.

Mennyibe kerül ez Önnek?

  • Az alábbi költségekkel kalkulálhat:
  • óradíj az első órában: 25.000 Ft
  • óradíj a második megkezdett órától: 16.000 Ft
  • kiszállási díj: 0 Ft!
  • parkolási költség: 0 Ft!

Az anyagköltség nem minden esetben kerül felszámolásra, ám amennyiben mégis, ez általában néhányezer forintos kiadást jelent.

Nincsenek rejtett költségek!

Teljes árlistánkat tekintse meg a VILLANYSZERELÉS ÁRAK menüpontban, vagy keresse fel bátran cégünket. 

Hívj minket!
FEL