Villanytűzhely bekötés

Villanytűzhely bekötés garanciával

VILLANYTŰZHELY BEÜZEMELÉS MÁRKÁTÓL FÜGGETLENÜL

Szeretné villanytűzhelyét szakszerűen beüzemelni? Az Ön lakásában nincs kiépítve a villanytűzhely és sütő vezetéke? A villanyóra kismegszakítója nem bírja el a megnövekedett elektromos terhelést? Szeretne egy előzetes szakvéleményt, mielőtt megvásárolja új tűzhelyét?

Teljes körű villanytűzhely beüzemelés szolgáltatásunkkal állunk budapesti és környéki ügyfeleink rendelkezésére.
Márkától és gyártótól függetlenül, szakszerűen beüzemeljük új és használt villanytűzhelyét.

Cégünk vállalja régi villanytűzhely cseréjét, illetve új villanytűzhely bekötéséBudapest összes kerületében, és fővárosunk vonzáskörzetében.

Hagyományos, kerámialapos, indukciós, különálló és beépített villanytűzhely, villanysütő beüzemelését egyaránt végezzük.

ELMŰ által regisztrált villanyszerelő munkatársaink a villanyóra kismegszakítójának cseréjétől az elektromos főzőlapok, kerámialapok beszabásán keresztül nem csak a villanytűzhely biztonságos és kompromisszum mentes működését, de a garancia jegy érvényesítését is biztosítják.

Az Ön igényeihez és időbeosztásához alkalmazkodva próbálunk időpontot ajánlani az újonnan vásárolt, vagy használt villanytűzhelyének üzembe helyezésére. Sok esetben a megrendelés napján be tudjuk üzemelni új konyhai berendezését.

Akár telefonos, akár e-mailes megkeresés esetén órára pontos időpontot ajánlunk a munka kivitelezésére, így nem kell hosszasan várakoznia kollégánkra.
Munkatársunk pontosan érkezik és az Ön igényeit szem előtt tartva, gyorsan és körültekintően végzi el a villanyszerelési munkákat.

Az Elektrodirekt kiérkező villanyszerelő szakembere megvizsgálja a meglévő vezetékek és biztosítékok állapotát, majd megfelelő műszaki feltételek esetén szakszerűen beüzemeli az új készüléket, mely azonnal használatra kész.

A villanytűzhely bekötés ára: 25.000 Ft.
Az ár a munkadíjat és a bekötéshez szükséges anyagokat tartalmazza, másfél méter kábel hosszig. 
Kiszállási díjat és parkolási költséget nem számolunk fel.

Munkáinkra 2 év garanciát vállalunk.
A szakszerű beüzemelést a garancia jegy érvényesítésével igazoljuk, az elvégzett villanyszerelési munkát és a bekötéshez felhasznált anyagokat munkalappal igazoljuk, ezzel is biztosítva Önt cégünk megbízhatóságáról.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy fix, villamos csatlakozású tűzhelyet csak villanyszerelő köthet be, a meglévő áramkör tulajdonságainak és a berendezés paramétereinek ismeretében!
A nem megfelelő kábelezést is lehet korrigálni a vezetékek cseréjével, vagy megfelelő áramkör kialakításával, ebben az esetben a kiérkező munkatársunk a helyszínen elkészíti a villanytűzhely csere, vagy új villanytűzhely bekötés árajánlatát.

Fontos! A szakszerűtlen bekötés tüzet okozhat, Ön legyen elővigyázatos, hívja az Elektrodirektet most!

Hívj minket!
FEL