Karnisok, polcok, képek felfúrása

Lakásszerviz

Karnisok, polcok, képek felfúrása

Polcok, karnisok, képek felszerelése okoz gondot? Nem viszi a fúró a panellakás falait? Megvásárolta a fürdőszobai kiegészítőket, de nem tudja felcsavarozni? Szüksége van otthonában egy ügyes, rugalmas szakemberre?

Jó hírünk van!
Lakásszerviz szolgáltatásunk keretein belül segítünk Önnek szakszerűen elvégezni lakása, irodája szerelési munkáit, így Ön kényelmesen hátradőlhet a fotelben és élvezheti megújuló lakása, irodája látványát.

Legyen akár egyetlen virágtartó, dísztányér, vagy dekorációs elem felcsavarozása, karnis, polc, vagy előszoba fal rögzítése, kép, festmény, tükör, vagy fürdőszobai kiegészítő felfúrása, nyugodtan az Elektrodirekt villanyszerelő szakembereire bízhatja.

Lakásszerviz szolgáltatásunkkal elsősorban meglévő ügyfeleink mindennapjait szeretnénk még komfortosabbá tenni, azonban új ügyfeleinket is szívesen várjuk Budapest bármely kerületéből, hogy elvégezzük az Ön lakása vagy irodája kisebb- nagyobb szerelési munkáit.

Mindezt mekkora kiadást jelent Önnek?
A lakásszerviz szolgáltatásunkat óradíj ellenében végezzük, az alábbiak szerint:

  • első óra díja: 25.000 Ft+anyagköltség
  • második óra díja: 16.000 Ft+anyagköltség
  • parkolási díj: 0 Ft
  • kiszállási költség: 0 Ft

Professzionális gépek alkalmazásával könnyedén, gyorsan és nem utolsó sorban tisztán végezzük el a ránk bízott szerelési feladatot.

A legkorszerűbb akkumulátoros gépek segítségével bármilyen kemény betonfal, vagy gránit lap fúrását könnyedén kivitelezzük, így irodája folyosóján senki sem esik hasra a keresztül húzott hosszabbítón.

Kiérkező kollégánk járművében rengeteg féle kötőelem, tipli, csavar, csillárhorog található, speciális alkatrészekkel is fel vagyunk készülve, hogy egy súlyosabb tárgy rögzítését is biztonságosan el tudjuk végezni. 
A munka befejezését követően összetakarítunk magunk után.

Intelligens, kulturált megjelenésű munkatársakkal állunk rendelkezésére, a megbeszélt időpont és határidő betartásával, az Ön igényeit szem előtt tartva és a lehető leggyorsabban végezzük munkánkat.

Az általunk beszerzett és beépített anyagokra, valamint az elvégzett munkára 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

Reméljük írásunkkal meggyőztük és rövidesen Önt is elégedett ügyfeleink táborában tudhatjuk.

Próbálja ki Ön is lakásszerviz szolgáltatásunkat, bármely kéréssel, kérdéssel keressen bátran elérhetőségeinken.

Hívj minket!
FEL