A hagyományos, halogén Spot izzók sorsa megpecsételődött

Megérkezett a dupla fókuszos COB LED Spot izzó.

Nem régen kezdték el forgalmazni Magyarországon a legújabb technológiával készült Chip On Board (COB) LED izzókat.

2 hónappal ezelőtt számoltunk be az új technológiával készült lámpák elterjedéséről és már is itt van annak továbbfejlesztett változata, a dupla fókuszos COB LED.
A COB LED izzók új gyártási technológiájának köszönhetően lehetőség nyílt a LED izzók foncsorozására, ezzel még tovább növelve használhatóságukat.

A dupla fókusz a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 30 és a 60 fokos szögben világító LED spot izzók foncsorozását a gyártó egyesítette.
Ezzel elérték azt, hogy egy 7 Wattos LED Spot izzóval egy az egyben helyettesíteni lehet egy 50 Wattos, hagyományos halogén spot izzót, ezzel megpecsételve utóbbi sorsát.

A LED izzókról elterjedt, hogy nagyon dágák, azonban mára ez az állítás sem állja meg a helyét. Az új gyártási technológia egyszerűsödése, így az előállítási költségek leszorítása következtében ugyanis egy szinte forradalmi változás következett a LED-es világítástechnikában. 

Napjainkra nem csak kitűnő fényteljesítményű és hosszú élettartamú COB LED-del szerelt termékeket tudnak előállítani, hanem mindezt elérhető áron.
A legújabb, 7 Wattos Chip On Board LED Spot izzó, amely alkalmas a hagyományos, 50 Wattos halogén spot izzó pótlására: 3.790 Ft-ért megvásárolható.

Hívj minket!
FEL