Elektrodirekt.hu - 2013 | Villanyszerelés Budapest

 • villanyszerelés, villanyszereles, villanyszerelő, villanyszerelő budapesten,villanyszerelés budapesten, villanyszerelés árak
 • villanyszerelés, villanyszereles, villanyszerelő, villanyszerelő budapesten,villanyszerelés budapesten, villanyszerelés árak
 • villanyszerelés, villanyszereles, villanyszerelő, villanyszerelő budapesten,villanyszerelés budapesten, villanyszerelés árak
 • villanyszerelés, villanyszereles, villanyszerelő, villanyszerelő budapesten,villanyszerelés budapesten, villanyszerelés árak
 • Az Elektrodirekt egy kis létszámú, azonban a villanyszerelő szakmában kimagasló teljesítményt nyújtó, fiatalos, szakértő csapatot alkalmaz.
 • Lakásszerviz- karnisok, polcok, képek felfúrása
 • Panellakás villanyszerelés, felújítás
 • Teljesítménybővítés, villanyóra áthelyezés
 • Lakás felújítás, lakás villanyszerelés, épületvillamosság
 • Villanyszerelő gyorsszerviz
 • Lámpatest, kapcsoló, konnektor felszerelés
 • Hibakeresés, javítás, kisebb villanyszerelési munkák
 • Biztosítéktábla csere
 • Villanytűzhely bekötés garanciával
 • Villanyszerelő cégünknél a biztosítéktábla csere szolgáltatásunkat kiemelt prioritással kezeljük. Megkeresését követően általában 1-3 napon belül tudunk időpontot egyeztetni Budapest bármely kerületében
 • villanyszerelő budapesten
 • villanyszerelés árak
 • villanyszerelés budapesten
 • villanyszerelés budapest
 • villanyszerelés, villanyszereles, villanyszerelő, villanyszerelő budapesten,
villanyszerelés budapesten, villanyszerelés árak

A kapcsolat felvételi lehetőségek közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

Visszahívást kérek!

Hírek, újdonságok 2013.

A hagyományos, halogén Spot izzók sorsa megpecsételődött:

Megérkezett a dupla fókuszos COB LED Spot izzó.

Nem régen kezdték el forgalmazni Magyarországon a legújabb technológiával készült Chip On Board (COB) LED izzókat.
2 hónappal ezelőtt számoltunk be az új technológiával készült lámpák elterjedéséről és már is itt van annak továbbfejlesztett változata, a dupla fókuszos COB LED.
A COB LED izzók új gyártási technológiájának köszönhetően lehetőség nyílt a LED izzók foncsorozására, ezzel még tovább növelve használhatóságukat.
A dupla fókusz a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 30 és a 60 fokos szögben világító LED spot izzók foncsorozását a gyártó egyesítette.
Ezzel elérték azt, hogy egy 7 Wattos LED Spot izzóval egy az egyben helyettesíteni lehet egy 50 Wattos, hagyományos halogén spot izzót, ezzel megpecsételve utóbbi sorsát.
A LED izzókról elterjedt, hogy nagyon dágák, azonban mára ez az állítás sem állja meg a helyét. Az új gyártási technológia egyszerűsödése, így az előállítási költségek leszorítása következtében ugyanis egy szinte forradalmi változás következett a LED-es világítástechnikában. 
Napjainkra nem csak kitűnő fényteljesítményű és hosszú élettartamú COB LED-del szerelt termékeket tudnak előállítani, hanem mindezt elérhető áron.
A legújabb, 7 Wattos Chip On Board LED Spot izzó, amely alkalmas a hagyományos, 50 Wattos halogén spot izzó pótlására: 3.790 Ft-ért megvásárolható.

2013. 06. 04. 13:24 Nth


 

Energiatakarékos fényforrások 2013-ban:

1-2 évvel ezelőtt még arról számoltunk be weboldalunkon, hogy a hagyományos izzók nem pótolhatóak az új, energiatakarékos LED izzókkal, ugyanis azok fényteljesítménye alacsony.
Nos, olyan rohamosan fejlődik a LED-es izzók gyártási technológiája, hogy mára gyakorlatilag érvényét veszítette korábbi írásunk.
Napjainkra ugyanis több féle gyártási technológiával készült LED izzó is megközelíti a hagyományos, a forgalomban már alig-alig kapható, wolfram szálas izzókét. 
Ezek közül kettőt emelek ki, az egyik a körülbelül két éve forgalomban lévő SMD, a másik és egyben a legújabb technológiával készült, fél éve forgalmazott COB LED.

A COB LED izzók a Chip On Board eljárás rövidítéséről kapták nevüket, vagyis a chip közvetlenül a lapkára van forrasztva. Ez azért nagyon fontos újítás, mert ennél fogva leegyszerűsödött a gyártási technológia, így a COB LED izzók előállítási költsége is csökkent, aminek következtében ezek az ár/érték/fényteljesítmény arányukban leggazdaságosabb fényforrások (jelen pillanatban).

Az alábbi teszt számba veszi az izzó vásárlással kapcsolatos legfőbb szempontokat, így a LED technológiával szemben szkeptikusokat is meggyőzheti annak hasznosságáról.

LED spot lámpa teszt: http://www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/70

2013.04.07. 06:51 Nth


 

Az Elektrodirekt és a környezetvédelem:

Vállalatunknál a mai kor követelményeihez igazodva és villanyszerelő munkatársaink környezettudatos gondolkodásmódjának köszönhetően, törekszünk környezetünk természeti adottságainak védelmére.

Ipari porszívó használatával a vésés, horonyvágás okozta szennyeződéseket porzsákokba gyűjtjük és igény esetén elszállítjuk.
A leszerelt, javításra már nem alkalmas berendezéseket (például bojler, villanykályha, akkumulátor és fénycsövek), az arra alkalmas lerakóhelyre visszük.
A meghibásodott fénycsövek és akkumulátorok veszélyes hulladékok!
Ezeket speciális szelektív hulladékgyűjtőkben, az arra kijelölt konténerekbe helyezzük.

A tönkrement akkumulátorok, így a riasztóberendezések akkumulátorai is, fokozottan környezetszennyező anyagokat tartalmaznak, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő, szelektív hulladéklerakó helyekre kerüljenek!

2013.04.06. 22:56 Nth


 

Újdonság az energiatakarékosságban:

2009. szeptember 1-től már nem kapható 100W-os hagyományos izzó és 2010. szeptember 1- től a 75W-os izzó is kivonásra kerül. 2016. után pedig már csak energiatakarékos égőt lehet forgalmazni.
Ekkortól tehát kizárólag a magas energiaosztályú fényforrásokat, úgy mint a kompakt fénycsöveket, halogén vagy LED égőket vásárolhatunk majd az Európai Unió piacán.
Speciális izzólámpákat, mint például a sütőben, hűtőben használt mini izzókat, bogárriasztó és infra izzókat továbbra is vásárolhatunk majd.

2010.11.23. 12:47 Nth


 

Energiatakarékos izzók:
Kevesebb áram, ugyanakkora fényerő elérésével!
Az energiatakarékos izzók akár 80%-kal kevesebb elektromos áramot fogyasztanak ahhoz, hogy ugyanolyan fényerővel világítsanak, mint a hagyományos izzók.
A boltok polcain ezekből is rengeteget találunk, azonban a választás nem olyan egyszerű, ha önmagunknak kell eldönteni a 3 típusú fényforrás közül, hogy melyiket válasszuk. LED izzókat, halogén lámpákat, vagy kompakt fénycsöveket.
Az Elektrodirekt ebben is segít Önnek. A villanyszerelő szakma világítástechnikai ágát figyelemmel kísérve, naprakész információval látjuk el, nyugodtan kikérheti kollégáink gyakorlati véleményét és tanácsait ezek alkalmazásával kapcsolatban.

2011.02.04. 08:32 Nth


 

LED lámpák:
A LED lámpákat a hagyományos és halogén izzókhoz képest, alacsonyabb megvilágítási értékük miatt nem érdemes azokban a helységekben használni, ahol a helyi megvilágítást egy- egy nagyobb teljesítményű, hagyományos izzóval oldották meg korábban.
Kereskedelmi forgalomban olyan LED lámpa, amely egy az egyben helyettesítene egy
60-100W-os hagyományos izzót, nem kapható.
A LED lámpákat az otthonunkban olyan helyeken érdemes használni, ahol több, kisebb teljesítményű halogén, vagy normál izzólámpa van elhelyezve (20-35 W).
Napi 8 órás használat mellett az első év után a LED izzók fényereje 3-5%-kal lecsökken. A második év végére 5-10%-kal, a 3. év végére 10-15%-kal csökken az izzók fényereje. Gyakorlatilag szépen lassan elhalványul a LED izzó fénye.
Elmondható, hogy bírja 50. 000 óráig is a LED izzó, a gyártók ugyanis ennyi garanciát vállalnak, csak nem valószínű, hogy bárki is jól érezné magát olvasgatás közben, a  80%-kal lecsökkent fényerejű izzók fényénél.

2012.01.31. 11:23 Nth


Ajánlatot kérek!